To my customers,
Lantaisi / Certification
Lantaisi / Project Development
Lantaisi / Supply Chain System
Lantaisi / Technical

bab kita

Shenzhen LANTAISI Technology Co., Ltd. wis diaudit minangka produsen sertifikasi MFI anggota Apple.Ing wektu sing padha, kita minangka produsen anggota WPC lan USB-IF.Umume pangisi daya nirkabel kita wis lulus sertifikasi QI, MFI, CE, FCC, RoHS.

  • MFI Certificate
  • QI  Certificate
  • CE Certificate
  • FCC Certificate
  • RoHS Certificate
liyane

Apa sing bisa kita lakoni?

produk unggulan

Sertifikasi

Certificate

Tes & Evaluasi

  • Pikiran nyata saka konsumen babagan pangisi daya nirkabel!

    Pitakonan babagan pangisi daya nirkabel?Selehake kita baris kanggo mangerteni sing luwih lengkap!Spesialisasi ing Solusi kanggo saluran listrik kaya pangisi daya nirkabel lan adaptor lsp. ——- LANTAISI Hubungi

  • Apa masa depan teknologi pangisi daya nirkabel?

    Pitakonan babagan pangisi daya nirkabel?Selehake kita baris kanggo mangerteni sing luwih lengkap!Spesialisasi ing Solusi kanggo saluran listrik kaya pangisi daya nirkabel lan adaptor lsp. ——- LANTAISI Hubungi

  • Apa bedane AirPods 3 lan headphone sadurunge?

    Pitakonan babagan pangisi daya nirkabel?Selehake kita baris kanggo mangerteni sing luwih lengkap!Spesialisasi ing Solusi kanggo saluran listrik kaya pangisi daya nirkabel lan adaptor lsp. ——- LANTAISI Hubungi