wireless charger

prasetya kita

Kanggo ngatasi kabutuhan produk pelanggan, perusahaan kita wis nggawe tim khusus.Mulane, kita bisa njamin pelanggan:
  • One-to-One

    Siji-siji

    We nyedhiyani layanan siji-kanggo-siji pribadi kanggo gawe marem para panuku.
  • Time Response

    Tanggapan Wektu

    Kita bakal mangsuli pitakon pelanggan ing wektu sing cendhak, supaya para pelanggan bisa santai.
  • Confidentiality

    Rahasia

    Loro-lorone kita mlebu perjanjian rahasia kanggo njamin keamanan proyek kasebut.
expertise01
    • Teknologi fast charging nirkabel
    • Teknologi PD fast charging
    • Teknologi multi-coil
    • Teknologi pangembangan kustomisasi produk komposit
    • 30MM solusi pangisian daya nirkabel jarak adoh kanggo perabotan
  • DQE
  • DQE
  • SQE
  • SQE
  • PQE
  • PQE
  • CQE
  • CQE

Kepiye carane njamin pelanggan?

Tim Lantaisi tansah ngupayakake produk sing bermutu, nol cacat, aman lan ramah lingkungan.We nyedhiyani support fleksibel, produk qualified, prices cukup lan layanan kualitas kanggo gawe marem pelanggan kita.Reassuring pelanggan iku filosofi bisnis kita, supaya kita duwe kontrol kualitas produk banget ketat.Kanggo nggayuh tujuan kontrol kualitas, kita duwe departemen kontrol kualitas lengkap.

  • DQE (Design Quality Engineer)

    DQE mesthekake yen asil desain ketemu karo kabutuhan pelanggan, lan strictly ngatur analisis, Processing, paukuman, kaputusan-nggawe lan koreksi kabeh proses operasi technical saka desain.Contone: Ing kontrol kualitas pambuka lan planning produk anyar, DQE kudu tanggung jawab kanggo produksi sampel desain, mode nyoba, lan produksi nyoba produk anyar, lan kudu nindakake nomer akeh tes confirmatory kanggo verifikasi apa produk diprodhuksi ketemu. syarat customer lan Apa iku wareg ing aplikasi, dig metu lan ngatasi kabeh masalah ana ing proses Manufaktur.
  • SQE (Supplier Quality Engineer)

    SQE ngontrol kualitas bahan mentah sing disedhiyakake dening pemasok, saka inspeksi pasif nganti kontrol aktif, ningkatake kontrol kualitas, nggawe masalah kualitas ing posisi sing sepisanan, nyuda biaya kualitas, nyadari kontrol sing efektif, lan conto pemasok sing melu pasokan Evaluasi lan menehi pendapat sing dipilih. .
  • PQE (Product Quality Engineer)

    Miturut syarat proyek kasebut, PQE nganakake tinjauan data kanggo riset lan pangembangan produk anyar lan menehi laporan PFMEA.Uga tanggung jawab kanggo pengawasan lan analisis PQC (kontrol kualitas proses), FQC (kontrol kualitas produk rampung), OQC (kontrol kualitas metu) lan pangolahan liyane, pointing metu loopholes lan nangani ing proses pas wektune.
  • CQE (customer Quality Engineer)

    CQE tanggung jawab kanggo sawise-sales produk.Kita bakal tansah ngadeg ing mburi para pelanggan, kanthi rutin nglacak lan nglaporake, nganalisa prinsip kualitas produk, ngrumusake standar sing bisa ditindakake lan cara kuantitatif, lan menehi langkah-langkah pencegahan lan koreksi.
1
2
3
4