Riwayat Perusahaan

lsuifdjhfjfjfj

2016 Company Founded

● Riset lan pangembangan teknologi pangisian daya nirkabel ponsel

 

Acara Tahunan 2017

● Rilis produk pangisi daya nirkabel ponsel pisanan

● Dadi anggota kumpulan pertama WPC.

 

Acara Tahunan 2018

● Ponsel PD cepet pangisi daya teknologi sukses pembangunan

● Ngisi daya nirkabel dipasang mobil menyang pasar nyiyapake bengkel perakitan, kemampuan pangolahan produk, kemampuan OEM

● Nggedhekake riset teknologi lan kemampuan pangembangan, nindakake kemampuan ODM

 

Acara Tahunan 2019

● Solusi manajemen pangisian daya nirkabel independen

● Protokol EPP pangisi daya cepet nirkabel mlebu pasar ▪ Face ID + Aplikasi ID sidik jari

● Aplikasi teknologi pangenalan vena ngenalake tim manajemen profesional, setya layanan teknis lan kemampuan manajemen rantai pasokan

● Sertifikasi sistem mutu ISO9000

 

Acara Tahunan 2020

● Perusahaan kita ditambahi lan pindhah menyang lokasi anyar

● Entuk sertifikasi sistem mutu ISO 9001

● Dadi produsen anggota Apple, sertifikasi MFi

 

Acara Tahunan 2021

● Dadi anggota USB-IF

● Entuk sertifikasi sistem mutu ISO 14001

● Entuk sertifikasi BSCI.