Stand Wireless Charger Kab

  • Stand Type Wireless Charger DW08

    Pengisi Daya Nirkabel Tipe Stand DW08

    Iki minangka pangisi daya nirkabel 3-in-1 sing kompatibel karo telpon QI / earbud TWS / iWatch.Nduwe gulungan ganda, ora ana titik wuta kanggo induksi, supaya wong bisa ndeleng telpon kanthi vertikal utawa horisontal.
  • Stand Type Wireless Charger SW08S

    Pengisi Daya Nirkabel Tipe Stand SW08S

    Produk Tampilake: Layanan OEM / ODM Teknologi Pangisian Cepat Nirkabel Hubungi Saiki
  • Stand Type Wireless Charger SW14

    Pengisi Daya Nirkabel Tipe Stand SW14

    Stasiun pangisi daya nirkabel 2-in-1 iki nggunakake teknologi kontrol otomatis sing paling maju.Dilengkapi karo macem-macem fungsi, kayata overcurrent, overcharge, overvoltage, overheat, etc.
  • Stand Type Wireless Charger SW15

    Pengisi Daya Nirkabel Tipe Stand SW15

    Iki minangka pangisi daya nirkabel multifungsi kanggo iPhone 12, TWS, lan iWatch.Ana macem-macem pangayoman, contone, pangayoman liwat-saiki, pangayoman liwat-voltase, pangayoman over-suhu lan fungsi deteksi awak manca, bisa nyegah karusakan baterei peralatan saka overcharge.
  • Stand Type Wireless Charger SW16

    Pengisi Daya Nirkabel Tipe Stand SW16

    Pangisi daya nirkabel 3-in-1 iki kanggo telpon Qi-Aktif kanthi cepet, Watch Galaxy, Galaxy Buds bebarengan, ora perlu kuwatir babagan macem-macem kabel pangisi daya ing urip sampeyan, nggawe meja sampeyan kelangan lan rapi!
  • Stand Type Wireless Charger SW12

    Pengisi Daya Nirkabel Tipe Stand SW12

    Iki minangka pangisi daya nirkabel multifungsi kanggo iPhone 12, TWS, lan iWatch.Ana macem-macem pangayoman, contone, pangayoman liwat-saiki, pangayoman liwat-voltase, pangayoman over-suhu lan fungsi deteksi awak manca, bisa nyegah karusakan baterei peralatan saka overcharge.
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2