Kabar

  • Official Holiday Notice from LANTAISI

    Kabar Liburan Resmi saka LANTAISI

    Pelanggan sing dihormati, Miturut Taun Anyar Imlek sing bakal teka, Kita arep njupuk kesempatan iki kanggo matur nuwun kanggo dhukungan sing apik sajrone iki.Mangga diwenehi saran manawa perusahaan kita bakal ditutup saka 2022-1-22 nganti 2022-2...
    Waca liyane
  • Can I install a wireless charger in my car?

    Apa aku bisa nginstal pangisi daya nirkabel ing mobilku?

    Apa aku bisa nginstal pangisi daya nirkabel ing mobilku?Ya, sampeyan bisa.Gampang banget kanggo nambah pangisi daya nirkabel menyang mobil sampeyan.Isi sing gegandhengan: F...
    Waca liyane
  • Everything You Should Know About Wireless Earbuds for iPhone

    Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Earbud Nirkabel kanggo iPhone

    Earbud nirkabel sing sampeyan pengin?Sadurunge menyang pasar kanggo pasangan earbuds anyar, sampeyan kudu nimbang jinis earbuds sing pengin dijupuk.Earbud nirkabel kanggo iPhone dadi saya populer ing pasar seluler.Bluetooth Nirkabel...
    Waca liyane
  • Recommendations for good things at home during COVID

    Rekomendasi kanggo perkara sing apik ing omah sajrone COVID

    Persiyapan Kantor Omah: 7 Perlengkapan Paling Apik kanggo Makarya Saka Omah Kanthi pandemi koronavirus sing meksa mayuta-yuta wong Amerika pindhah menyang kerja sing adoh, akeh sing ora duwe persiyapan kantor omah sing nyukupi supaya bisa produktif lan efisien.
    Waca liyane
  • LANTAISI has passed BSCI factory certification.

    LANTAISI wis lulus sertifikasi pabrik BSCI.

    Apa sertifikasi BSCI?BSCI minangka Business Social Compliance Initiative, disingkat BSCI.Kantor pusat ing Brussels, Belgia, Eropa.Asosiasi perdagangan) diadegake kanthi tujuan kanggo ngrumusake langkah-langkah implementasine ...
    Waca liyane
  • LANTAISI wishes you a happy new year!

    LANTAISI ngaturake sugeng taun anyar!

    Sugeng warsa enggal!Nalika saben taun wis rampung, dumadakan kaya kabeh jagad iki diwiwiti kanthi anyar.Eve Taun Anyar lan dina-dina ing saubengé duwe udhara kasenengan lan kemungkinan anyar.Sawise kabeh, ora mung taun tanggalan sing ...
    Waca liyane