Charger Wireless Mobil Kab

  • Car Type Wireless Charger CW12

    Pengisi Daya Nirkabel Tipe Mobil CW12

    Produk Tampilake: Layanan OEM / ODM Teknologi Pangisian Cepat Nirkabel Hubungi Saiki
  • Car Type Wireless Charger CW10

    Pengisi Daya Nirkabel Tipe Mobil CW10

    Iki minangka Wadah Telpon Mobil Sensor Nirkabel Standar Qi.Ana macem-macem pangayoman, contone, pangayoman liwat-saiki, pangayoman liwat-voltase, pangayoman over-suhu lan fungsi deteksi awak manca, bisa nyegah karusakan baterei peralatan saka overcharge.
  • Car Type Wireless Charger TS30

    Tipe Mobil Wireless Charger TS30

    Produk Tampilake: Layanan OEM / ODM Teknologi Pangisian Cepat Nirkabel Hubungi Saiki
  • Car Use Type CW06

    Mobil Gunakake Tipe CW06

    CW06 minangka pangisi daya nirkabel sing dipasang ing mobil otomatis sing digunakake kanggo ngisi daya ponsel.Sentuhan tutul, mbukak lan nutup otomatis.Siji tangan njupuk lan ngeculake, gampang operate kanthi cepet kanthi luwih aman.Lengen anti-slip sing kuwat, silikon alus ing njero, ora ana lara mobil, mung dilebokake.Ndhukung 360 rotate wheel kabèh titik imbuhan, ketemu panjaluk visual beda.