项目开发banner

Pangembangan produk sing disesuaikan

Kita nawakake solusi khusus lan pangembangan kanggo produk pangisi daya nirkabel, lan kita bisa ngrampungake proyek kasebut sajrone sawetara wulan-kita ngerti manawa penting kanggo bisa nanggapi tren pasar ing wektu sing cendhak.

Tim insinyur lan perancang produk sing selaras kanthi sampurna terus-terusan ngembangake lan nyadari solusi teknis sing anyar lan inovatif.Kita menehi wigati banget babagan keahlian sing komprehensif lan saya tambah akeh lan mesthi nyebarake mesin canggih.

Sawetara produk sing wis dikembangake solusi yaiku:

    • Solusi pengisian induktif
    • Pangisi daya nirkabel desktop
    • Pangisi daya nirkabel ngadeg
    • Pangisi daya nirkabel mobil
    • Pangisi daya nirkabel magnetik
    • Pangisi daya Nirkabel Jarak Jauh
    • Lan solusi liyane (khusus kanggo produk pangisi daya nirkabel).
wireless charger 2
  • quality

    kualitas

    Kabeh kualitas produk dileksanakake kanthi ketat miturut syarat lan lulus tes lan evaluasi multi-level.
  • speed

    kacepetan

    Kita njupuk proses saka ide menyang solusi seri mung sawetara wulan.Thanks kanggo manajemen proyek terstruktur, kita uga bisa ngetrapake panjaluk sampeyan kanthi cepet.
  • flexibility

    keluwesan

    Kita nanggapi kanthi fleksibel kanggo panjaluk pelanggan lan pasar.Gabung karo Lantaisi minangka mitra sampeyan bakal ngidini sampeyan nanggapi kanthi cepet babagan perkembangan pasar.
  • OEM Standards

    Standar OEM

    Kita bakal seneng nangani kualifikasi lan validasi utawa homologasi sing selaras karo standar OEM.
  • ldea
  • ID
  • MUNGKIN
  • DVT
  • PVT
  • MP
Proses pangembangan

Saka idea kanggo solusi kanggo produksi ing wektu cendhak

Minangka supplier sistem, wwe ngurus kabeh langkah sing dibutuhake.Proses kasebut diwiwiti kanthi perencanaan proyek, rendering produk 2D, konstruksi prototipe 3D, lan terus verifikasi lan validasi adhedhasar kritéria OEM lan diakhiri karo produksi seri.Kabeh langkah proyek nemtokake kualitas wis rampung ing Lantaisi.

  • gagasan

    Preduli saka apa sampeyan wis duwe konsep banget konkrit utawa mung idea samar - planning project karo kita diwiwiti karo rapat pra-proyek rinci.
  • ID (Desain Industri)

    Insinyur desain produk nggawe rendering produk adhedhasar ide pelanggan, nuduhake konsep desain menyang pelanggan, lan supaya ide sampeyan bisa dibentuk.
  • EVT (Tes Verifikasi Teknik)

    Sawise sampeyan nampa tampilan sing ditampilake ing rendering produk, kita bakal nindakake verifikasi desain ing tahap wiwitan pangembangan produk.Iki kalebu tes fungsional lan safety.Umume, RD (R&D) nganakake verifikasi conto sing komprehensif lan nindakake macem-macem tes kanggo njamin keamanan produk.
  • DVT (Tes Verifikasi Desain)

    Pengujian verifikasi desain minangka tautan uji coba sing penting ing produksi hardware.Kita bakal nganakake tes cetakan, tes kinerja elektronik, lan tes tampilan.Sawise ngrampungake masalah sampel ing tahap EVT, level lan wektu kabeh sinyal dites, lan tes safety rampung, sing diverifikasi dening RD lan DQA (Design Quality Assurance).Ing wektu iki, prodhuk Sejatine dirampungaké, lan kita bakal nindakake proofing 3D lan mbukak jamur.
  • PVT (Pilot-run Verification Test)

    Nalika pelanggan negesake manawa ora ana masalah karo ukuran lan struktur model sampel, kita bakal nganakake uji coba produksi kanggo verifikasi realisasi fungsi produk anyar d lan nindakake tes stabilitas lan linuwih.Asil tes ora ana masalah lan conto bakal dikirim menyang pelanggan.
  • MP (Produksi Massal)

    Yen ora ana masalah karo sampel, departemen produksi kita bisa nindakake produksi massal kanggo sampeyan kapan wae.Kita duwe sistem rantai pasokan lengkap: manajemen terpadu bengkel pabrik, peralatan riset lan pangembangan, peralatan produksi, pergudangan lan transportasi.Iku misi perusahaan kita kanggo nggawe pelanggan kuwatir-free.
1
technician holds tablet with mechanical drawing
3
4