pageabout1
  • 2016
    Madegake
  • 38+
    Produk Paten
  • 100+
    tim
  • 20+
    pengalaman

bab kita

Shenzhen LANTAISI Technology Co., Ltd. didegaké ing 2016 sing dumadi saka klompok teknisi lan dodolan kanthi pengalaman sing sugih ing pangisi daya nirkabel ponsel.Teknisi, sing duwe pengalaman 15 ~ 20 taun ing manajemen produksi, skema transformasi teknologi lan kawruh ing lapangan pangisi daya nirkabel, asale saka Foxconn, Huawei lan perusahaan terkenal liyane.Kita fokus ing R&D, produksi peralatan pangisi daya nirkabel kanggo ponsel, earphone TWS lan jam tangan apel, lan nyedhiyakake solusi pangisian daya nirkabel profesional. Kita minangka produsen anggota WPC lan USB-IF.Umume pangisi daya nirkabel kita wis lulus sertifikasi QI, MFI, CE, FCC, RoHS.Kabeh produk sing dirancang selaras model karo kita katon paten dhewe.

  • MFI Certificate
  • QI  Certificate
  • CE Certificate
  • FCC Certificate
  • RoHS Certificate
VCG21gic20089429

lantai/ Filsafat

Perusahaan kasebut setya riset lan pangembangan produk lan solusi elektronik sing berkualitas kanggo nggawe kerjasama win-win lan nggawe pangembangan hubungan strategis jangka panjang lan stabil.

Culture

lantai/ Kebudayaan

● Misi: Kanggo nggawe nilai kanggo partners, Kanggo nambah rasa seneng karyawan, lan kontribusi kanggo pembangunan sosial.

● Visi: Dadi pimpinan industri produk elektronik anyar.

● Filsafat: Kanthi optimasi terus-terusan, kanggo nyedhiyakake pangguna produk lan layanan sing migunani.

● Nilai: Berorientasi pangguna, ikhlas lan dedikasi.

  • certification

    sertifikasi

    Pabrik kita wis diaudit minangka produsen sertifikasi MFI anggota Apple.Ing wektu sing padha, kita minangka produsen anggota WPC lan USB-IF.Umume pangisi daya nirkabel kita wis lulus sertifikasi QI, MFI, CE, FCC, lan RoHS.
  • Quality Supervision

    Pengawasan Mutu

    Kita mesthi ngupayakake produk sing bermutu, nol cacat, aman lan ramah lingkungan.Reassuring pelanggan iku filosofi bisnis kita, supaya kita duwe kontrol kualitas produk banget ketat.
  • team

    tim

    Kita duwe desain produk profesional lan tim R&D karo teknisi saka perusahaan kondhang kayata Foxconn lan Huawei.Kita duwe 15-20 taun manajemen produksi, solusi transformasi teknis lan pengalaman teknis ing bidang pangisi daya nirkabel.
  • Project Development

    Pangembangan Proyek

    Kita nyedhiyakake solusi sing disesuaikan lan dikembangake kanggo produk pangisi daya nirkabel, sing bisa ngatasi masalah kanggo pelanggan ing wektu sing cendhak lan ngupayakake pasar dhisik.
1
2
3
4