Pangisi daya nirkabel desktop

  • Desktop Type Wireless Charger DW09

    Pengisi Daya Nirkabel Tipe Desktop DW09

    Produk Tampilake: Layanan OEM / ODM Teknologi Pangisian Cepat Nirkabel Hubungi Saiki
  • Desktop Type Wireless Charger DW08

    Pengisi Daya Nirkabel Tipe Desktop DW08

    Produk Tampilake: Layanan OEM / ODM Teknologi Pangisian Cepat Nirkabel Hubungi Saiki
  • Desktop Type Wireless Charger DW06

    Pengisi Daya Nirkabel Tipe Desktop DW06

    Produk Tampilake: Layanan OEM / ODM Teknologi Pangisian Cepat Nirkabel Hubungi Saiki
  • Desktop Type Wireless Charger DW03

    Pengisi Daya Nirkabel Tipe Desktop DW03

    Iki minangka pangisi daya nirkabel 2-in-1 kanggo iPhone 12 , TWS, lan iWatch.Lulus sertifikasi MFi Apple lan entuk produksi massal.
  • Desktop Type Wireless Charger AW01

    Tipe Desktop Wireless Charger AW01

    Iki minangka adaptor desain novel + pangisi daya nirkabel 2-in-1, bisa diisi daya nalika nonton TV.Ana macem-macem pangayoman, contone, pangayoman liwat-saiki, pangayoman liwat-voltase, pangayoman over-suhu lan fungsi deteksi awak manca, bisa nyegah karusakan baterei peralatan saka overcharge.
  • Desktop Type Wireless Charger TS06

    Pengisi Daya Nirkabel Tipe Desktop TS06

    TS06 minangka salah sawijining jinis pangisi daya nirkabel jinis desktop sing bisa dilebokake ing permukaan meja, meja lan uga permukaan obyek liyane kanggo ngisi daya ponsel kanthi nirkabel.Pangisi daya nirkabel dirating kanthi output ing watt.Umume pangisi daya saiki nyedhiyakake sekitar 5W, kanthi sawetara sing bisa 10W–15W.Digunakake kanggo ngisi iPhone 8 utawa Galaxy S10, contone: JAUH TELPON NANG NGANGGO ngisi daya nirkabel?Sanajan ana perusahaan sing bisa nggawe pangisi daya nirkabel kanthi jarak sing adoh, ing ...
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3