Sapa Kita?

Sapa Kita

Dear Pelanggan!Seneng ketemu sampeyan ing kene!

Shenzhen LANTAISI Technology Co., Ltd, didegaké ing 2016, dumadi saka klompok teknisi lan dodolan kanthi pengalaman sing sugih ing pangisi daya nirkabel ponsel.Teknisi, sing duwe pengalaman 15 ~ 20 taun ing manajemen produksi, skema transformasi teknologi lan kawruh babagan bidang pangisi daya nirkabel, asale saka Foxconn, Huawei lan perusahaan terkenal liyane.Kita fokus ing R&D, produksi peralatan pangisi daya nirkabel kanggo ponsel, earphone TWS lan jam tangan apel, lan nyedhiyakake solusi pangisian daya nirkabel profesional. Saiki kita dadi anggota WPC lan anggota Apple.

Kabeh produk kita wis lulus sertifikat CE, RoHS, FCC.Sawetara duwe sertifikat QI lan MFI.

Kabeh produk sing dirancang selaras model karo kita katon paten dhewe.

Made In China wis dadi platform B2B kita wiwit taun 2020. Kita wis lulus Inspeksi Pabrik dening Made In China.

Tujuane yaiku dadi "Produsen Cerdas" kelas pertama saka rantai pasokan listrik ing produk elektronik seluler, kita ngupayakake njelajah teknologi paling maju saben taun.Kita bisa nindakake OEM lan ing-ambane ODM serive kanggo pelanggan rego lan kita manawa kanggo kurban Nilai luwih kanggo partners kita.

Sawise pirang-pirang taun pembangunan kanthi cepet, bisnis kita wis berkembang menyang pasar global sing beda, kayata daratan China, Jepang, Korea Selatan, Timur Tengah, Asia Tenggara, Eropa, Amerika Serikat lan wilayah liyane.Kita pengin kerjasama apik karo sampeyan pelanggan sing dihormati.