Warta Industri

  • Everything You Should Know About Wireless Earbuds for iPhone

    Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Earbud Nirkabel kanggo iPhone

    Earbud nirkabel sing sampeyan pengin?Sadurunge menyang pasar kanggo pasangan earbuds anyar, sampeyan kudu nimbang jinis earbuds sing pengin dijupuk.Earbud nirkabel kanggo iPhone dadi saya populer ing pasar seluler.Bluetooth Nirkabel...
    Waca liyane
  • Recommendations for good things at home during COVID

    Rekomendasi kanggo perkara sing apik ing omah sajrone COVID

    Persiyapan Kantor Omah: 7 Perlengkapan Paling Apik kanggo Makarya Saka Omah Kanthi pandemi koronavirus sing meksa mayuta-yuta wong Amerika pindhah menyang kerja sing adoh, akeh sing ora duwe persiyapan kantor omah sing nyukupi supaya bisa produktif lan efisien.
    Waca liyane
  • LANTAISI has passed BSCI factory certification.

    LANTAISI wis lulus sertifikasi pabrik BSCI.

    Apa sertifikasi BSCI?BSCI minangka Business Social Compliance Initiative, disingkat BSCI.Kantor pusat ing Brussels, Belgia, Eropa.Asosiasi perdagangan) diadegake kanthi tujuan kanggo ngrumusake langkah-langkah implementasine ...
    Waca liyane
  • LANTAISI wishes you a happy new year!

    LANTAISI ngaturaken sugeng enggal!

    Sugeng warsa enggal!Nalika saben taun wis rampung, dumadakan kaya kabeh jagad iki diwiwiti kanthi anyar.Eve Taun Anyar lan dina-dina ing saubengé duwe udhara kasenengan lan kemungkinan anyar.Sawise kabeh, ora mung taun tanggalan sing ...
    Waca liyane
  • Wireless charging for Christmas!

    Ngisi daya nirkabel kanggo Natal!

    Wireless Charger's Christmas Eve Christmas Eve yaiku wayah sore utawa sedina muput sadurunge Dina Natal, festival mengeti kelairan Yesus.Dina Natal diamati ing saindenging jagad, lan Malam Natal dirayakake kanthi lengkap utawa sebagean ...
    Waca liyane
  • Why does the tablet have no wireless charging function?

    Napa tablet ora duwe fungsi pangisi daya nirkabel?

    iPad ora duwe daya nirkabel? Saiki, mung Huawei MatePad sing duwe daya nirkabel ing pasar, lan tablet liyane durung nambahake daya nirkabel, kayata iPadPro lan Samsung Tab.Ponsel Samsung wis ngisi daya nirkabel suwene suwe ...
    Waca liyane