Layanan

wodeairen

OEM

Kita bisa nyedhiyakake layanan OEM kanggo para pelanggan.Nganti saiki, kita wis nindakake produksi massal kanggo luwih saka 20 jinis produk, sing dirancang sacara pribadi kanggo pasar.Yen sampeyan seneng model kita lan bisa pesen jumlah minimal, kita bisa nindakake kerjasama OEM.Kita bakal nyithak LOGO sing ditemtokake ing produk, paket lan instruksi manual, lsp.

 

MDGs

Kita duwe kemampuan R&D lan desain independen, lan bisa ngrancang macem-macem model produk.Yen sampeyan duwe gagasan dhewe kanggo gaya produk, kita bisa ngowahi tampilan utawa struktur produk.Kita duwe kemampuan kanggo ngrancang produk unik miturut syarat pelanggan kanggo njamin diferensiasi produk lan titik sade sing unik.Saiki, sawetara merek gedhe lan kondhang wis nindakake kerjasama ODM karo kita, lan kemampuan R&D lan desain kita wis diakoni sacara mutlak dening para pelanggan.

Welcome liyane pelanggan kanggo kerjo bareng karo kita ing layanan ODM.

 

Pesanan Paket Netral

Kita uga nampa pesenan kanggo jumlah cilik kemasan netral.Yen sampeyan mung wiwit adol produk pangisi daya nirkabel utawa mung miwiti kerjo bareng karo kita kanggo pisanan.Sampeyan bisa uga mbutuhake pesenan nyoba satus utawa loro utawa telung atus unit.Nanggepi panjaluk iki, disaranake sampeyan nggawe pesenan cilik kanthi kemasan netral, tanpa nyithak LOGO ing produk lan paket, lan ora ana desain sing kapisah kanggo paket kasebut.

Dadi yen sampeyan ana ing kahanan iki, sampeyan bakal kerjo bareng karo kita kanggo pesenan kemasan netral.Kita bakal nyedhiyani produk paling qualified kanggo sampeyan.

 

Kerjasama PCBA

Yen sampeyan duwe pabrik cangkang dhewe utawa pabrik cangkang koperasi, nanging sampeyan kudu nyedhiyani PCBA internal.Kita bisa nyedhiyani PCBA kapisah kanggo sampeyan.Sampeyan bisa ngumpul lan pungkasane nyoba produk ing pabrik cangkang sampeyan.PCBA dirancang dening engineers kita, lan karo hak properti intelektual sawijining lan kinerja diwasa.Atusan ewu PCBA wis dikirim menyang pelanggan saiki.

Sugeng rawuh ing kerjasama PCBA karo kita, kita bakal nyedhiyakake PCBA sing paling dipercaya lan stabil kanggo sampeyan, matur nuwun.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?