Babagan Kita

Sapa Kita

Dear Pelanggan!Seneng ketemu sampeyan ing kene!

Shenzhen LANTAISI Technology Co., Ltd. didegaké ing 2016 sing dumadi saka klompok teknisi lan dodolan kanthi pengalaman sing sugih ing pangisi daya nirkabel ponsel.Teknisi, sing duwe pengalaman 15 ~ 20 taun ing manajemen produksi, skema transformasi teknologi lan kawruh ing lapangan pangisi daya nirkabel, asale saka Foxconn, Huawei lan perusahaan terkenal liyane.Kita ngrancang, nggawe, nyedhiyakake lan adol peralatan pangisi daya nirkabel sing larang regane kanggo smartphone, earphone TWS lan jam tangan cerdas, lan menehi solusi pangisi daya nirkabel profesional.Saiki kita dadi anggota WPC lan anggota Apple lan kabeh produk kita kompatibel karo standar Qi.

Kita wis lulus CE, ISO9001, ISO14001, FCC, MFI, BSCI sertifikat.Kita uga anggota QI lan USB-IF.

Kabeh produk sing dirancang selaras model karo kita katon paten dhewe.

"Made In China" wis dadi platform B2B kita wiwit 2020. Kita wis lulus Inspeksi Pabrik dening "Made In China".
Tujuane yaiku dadi "Produsen Cerdas" kelas pertama saka rantai pasokan listrik ing produk elektronik seluler, kita ngupayakake njelajah teknologi paling maju saben taun.Kita bisa nindakake layanan OEM lan ODM sing jero kanggo para pelanggan sing dihormati lan kita mesthi bakal menehi rega luwih akeh kanggo mitra.

Sawise pirang-pirang taun pembangunan kanthi cepet, bisnis kita wis ditambahi menyang pasar global sing beda-beda, kayata daratan China, Jepang, Korea Selatan, Timur Tengah, Asia Tenggara, Eropa, Amerika Serikat lan wilayah liyane.Kita pengin kerjasama apik karo sampeyan pelanggan sing dihormati.

Teknologi lan produk
Tipe produk: Pad, stand, mount kendaraan, 2 in 1, 3 in 1, komposit multifungsi lan syarat PCBA individu
Ngisi daya piranti dhukungan: Smartphone, earphone TWS, jam tangan cerdas, lsp
Mode pengisian daya: Nirkabel/Induktif/Tanpa kabel

●Acara ing 2016
▪ R&D pangisi daya nirkabel smartphone

●Acara ing 2017
▪ Dadi anggota pisanan WPC Qi Association

●Acara ing 2018
▪ Ngluncurake pangisi daya nirkabel kendaraan menyang pasar lan nyiyapake bengkel perakitan kabeh, sing nambah kapasitas produksi lan kapasitas OEM.

● LANventilasi ing 2019

▪ Pangisian daya nirkabel cepet saka protokol EPP dilebokake ing pasar
▪ Sertifikat ISO9001

Acara ing 2020

▪ Dadi Anggota Apple
▪ Sertifikat MFI dipikolehi lan diaudit kanggo pangisi daya Apple watch (iwatch) dening perusahaan Apple

crita merek

Co-pendiri perusahaan Mr.Peng lan Pak Li etc, duwe luwih saka 15 taun sugih pengalaman teoritis lan praktis ing lapangan electronics seluler.Dheweke ngerti banget manawa teknologi pangisi daya nirkabel bakal dadi syarat penting kanggo urip lan nggawe tim kanggo ngembangake lan ngasilake.Sawise pembangunan luwih saka limang taun, kita dadi anggota WPC lan anggota Apple, kita wis thukul nganti pabrik kekuatan kuwat lan skala ing industri pangisi daya nirkabel.
Kanthi pangembangan teknologi pangisi daya nirkabel, produk pangisi daya nirkabel bakal mlebu luwih akeh kulawarga lan adegan kerja.Kita bakal ngupayakake nawakake produk lan solusi sing luwih apik kanggo mitra lan kooperator.Lan luwih kanggo nambah nilai sampeyan.