Pangisi daya Nirkabel Jarak Jauh 15~30mm LW01

Katrangan singkat:

Iki minangka pangisi daya nirkabel jarak adoh sing bisa dipasang ing perabot non-logam saka 15mm nganti 30mm, kalebu meja, meja, lemari lan meja.


  • Input::24V, 1A
  • Daya output::10W
  • Jarak pengisian yang valid::15-30 mm
  • Bahan::BAGIAN
  • Ukuran::106*106*22 mm
  • Detail Produk

    Tag produk

    [Sunting Dina Saben Dina]Pangisi daya jarak adoh bisa dipasang ing perabot non-logam saka 15mm nganti 30mm, kalebu meja, meja, lemari lan meja.

    [ Instalasi Gratis Hustle ]Ora perlu nggawe bolongan ing meja, LANTAISI Long Distance Wireless Charger duwe adhesive sing bisa digunakake maneh sing bakal nempel ing permukaan apa wae sajrone sawetara detik tanpa ngrusak perabotan sampeyan.

    [Isi Daya Aman lan Instalasi Gampang]Pad pangisian daya nirkabel iki nyedhiyakake pangisi daya sing berlebihan lan proteksi panas, saklar safety internal njamin ora bakal ana bebaya kanggo piranti nalika ngisi daya biasane.Instal tanpa karusakan ing sawetara menit, mung nggunakake tape pindho sisi kasedhiya sampeyan bisa duwe stasiun pangisi daya nirkabel kahuripan ramping ing omah utawa kantor ing sawetara menit!

    Produk Show:

    long distance wireless charger  (1)
    long distance wireless charger  (2)
    long distance wireless charger  (3)
    long distance wireless charger  (4)
    long distance wireless charger  (5)
    long distance wireless charger  (6)
    Long Distance  (9)
    long distance wireless charger  (7)
    long distance wireless charger  (8)
    Magsafe wireless charger  (9)

    Layanan OEM / ODM

    Teknologi Wireless Fast Charging


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita