MFi Certified Wireless Charger DW03

Katrangan singkat:

Iki minangka pangisi daya nirkabel 2-in-1 kanggo iPhone 12 , TWS, lan iWatch.Lulus sertifikasi MFi Apple lan entuk produksi massal.


  • Input::DC 9V-2A, DC 12V-2A
  • Output 1::15W Maks
  • Output 2::3.5W kanggo iWatch
  • Jarak Pengisian::3-8 mm
  • Standar / Sertifikat::QI, FCC, CE, ROHS, MFI
  • Tingkat konversi::≧80%
  • Bobot Net::194g
  • Ukuran::68 * 140 * 6,8 mm
  • Detail Produk

    Tag produk

    Kanthi kredit bisnis sing apik, layanan sawise-sales sing apik lan fasilitas manufaktur modern, kita wis entuk reputasi sing apik ing antarane para pelanggan ing saindenging jagad kanggo OEM Customized China Mill Finish Chemical Equipment Coils Wireless Charger Pad Aluminium Plate, Sugeng rawuh kanggo kerjo bareng lan berkembang karo kita!kita bakal terus nyedhiyakake barang dagangan kanthi kualitas apik lan rega jual sing kompetitif.

    【Kualitas Tinggi】Bantalan pangisi daya Lantaisi nganggo bodi paduan aluminium lan desain kaca tempered lan menehi rasa visual lan nrenyuhake sing luwih apik.Panel kaca bisa nglindhungi piranti saka goresan.Lumahing beban minangka desain non-slip sing beku lan dilengkapi 4 kaki non-slip kanggo nggawa sampeyan pengalaman ngisi daya sing stabil lan ramah.Teka karo matras silikon non-slip independen.

    【Case Friendly】Pad pangisi daya nirkabel bisa ngisi akeh kasus telpon (≤ 6mm / 0.24 inci) tanpa njupuk casing telpon bola-bali.Ora ana maneh fumbling kanggo kabel mung sijine piranti ing posisi tengen.Wigati dimangerteni manawa adoh saka lampiran logam kanggo nyegah gangguan ngisi daya.

    【Pengisian Daya Aman】Pangisi daya magnet iWatch sing dibangun, ora perlu nginstal kabel pangisi daya.Disetujui dening Qi, CE, FCC, ROHS lan wis diaudit minangka MFI certified.Perlindhungan sing dibangun saka overcharge, overcurrent lan overvoltage proteksi, kontrol suhu, deteksi obyek asing, priksa manawa kabeh piranti wis direksa kanthi lengkap sajrone proses ngisi daya.

    【Apa Sampeyan entuk】1 x pangisi daya nirkabel 2-in-1, 1 x Kabel Pangisi daya, 1 x Manual pangguna.We nyedhiyani babar pisan 12-sasi, 24-Jam respon loropaken layanan customer.

    Produk Show:

    Wireless Charger
    Wireless Charger2
    Wireless Charger3
    Wireless Charger4
    Wireless Charger5
    Wireless Charger6
    Wireless Charger7
    Wireless Charger8
    Ha3130ddee8eb471cae3256aad9b2177cI
    Ha1f5277e08af4d96b507afc69ec7248cg
    D3_12

    Layanan OEM / ODM

    Teknologi Wireless Fast Charging


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk