Apa bedane AirPods 3 lan headphone sadurunge?

Informasi sing gegandhengan:

AirPods 3

Apa bedane AirPods 3 lan headphone sadurunge?

Apple iPhone7 seri dirilis.Apple njupuk timbal ing mbusak jack headphone 3.5mm ing produk ponsel.Ing wektu sing padha, ngluncurake baris produk anyar TWS headset nirkabel sejati AirPods seri headset nirkabel sejati.Teknologi transmisi saluran dual sing diadopsi dening AirPods lan solusi ngisi daya gudang kanthi cepet mimpin Perkembangan industri.Tanggal 19 Oktober 2021, Apple ngrilis AirPods 3, sing nganggo desain sing padha karo AirPods Pro lan nambah dhukungan kanggo pangisi daya nirkabel magnet MagSafe.

 

Saliyane AirPods generasi pertama sing mandheg, seri AirPods saiki sing didol kalebu AirPods generasi kaping pindho, AirPods generasi katelu, AirPods Pro, lan uga ana headset AirPods Max.Saka sudut pandang rega, AirPods 3 dipanggonke ing dhuwur.

AirPods 3

Penampilan AirPods 3 cukup beda karo AirPods 1 lan AirPods 2. Desain sakabèhé luwih mirip karo desain penembak kacang AirPods Pro, nanging tanpa earplugs silikon.Ing njero tutup bolong ireng ing sisih loro ana mikropon sing nyuda gangguan, sing nyuda gangguan angin nalika nelpon lan nambah kualitas telpon.Nangani vertikal nduweni sensor pasukan sing bisa muter, ngaso, ngganti lagu, njawab telpon, nutup telpon kanthi tunyuk siji.Kanthi anti-kringet lan tahan banyu IPX4, sampeyan bisa kanthi tenang ngatasi kringet nalika olahraga nalika udan.

 

Bentuk kothak pangisi daya AirPods 3 uga padha karo AirPods Pro.Iki minangka gaya sing luwih jembar lan luwih lengkap kanthi indikator dual-werna kuning / ijo.Ing babagan kinerja pangisi daya, pangisi daya ndhukung pangisi daya nirkabel Qi lan pangisi daya kabel Lightning.Saliyane metode kasebut, dhukungan pangisi daya nirkabel MagSafe uga ditambahake, sing padha karo teknologi pangisi daya nirkabel magnetik iPhone 13 MagSafe.

 

AirPods 3 nambah umur baterei, wektu ngrungokake headset paling dawa yaiku 6 jam nalika headset kebak, lan udakara 1 jam wektu panggunaan bisa dipikolehi sawise diisi daya sajrone 5 menit.AirPods 3 bisa digunakake karo kothak pangisi daya kanggo ngisi 4 kaping tambahan, lan total wektu ngrungokake nganti 30 jam.

AirPods 3

Ing babagan pangisian daya, AirPods 1, AirPods 2 mung ndhukung pangisi daya kabel Lightning kanthi standar, lan kothak pangisi daya nirkabel AirPods 2 minangka versi opsional.AirPods 3 lan AirPods Pro dilengkapi pangisi daya nirkabel minangka standar, lan dhukungan kanggo pangisi daya nirkabel magnet MagSafe.

Ing babagan umur baterei, AirPods 1 lan AirPods 2 duwe daya kothak baterei lan daya headset sing padha.Padha duwe urip baterei padha.Wektu ngrungokake siji yaiku 5 jam, lan total wektu ngrungokake karo kothak pangisi daya yaiku 24 jam.AirPods 3 dilengkapi baterei headset sing luwih gedhe, kapasitas baterei ing kothak pangisi daya suda, lan wektu panggunaan sakabèhé luwih suwe, nganti 6 jam kanggo ngrungokake siji, lan total wektu ngrungokake karo kothak pangisi daya yaiku 30 jam.AirPods Pro nduweni konsumsi daya sing relatif dhuwur amarga fungsi nyuda gangguan.Kapasitas baterei headset lan kapasitas baterei kothak baterei paling gedhe ing seri kasebut.Umur baterei diseret mudhun dening konsumsi daya, lan kinerja sakabèhé cedhak karo generasi pisanan lan kaloro.

AirPods 3 ndhukung macem-macem cara ngisi daya.Kothak pangisi daya nganggo desain antarmuka input Lightning.Dibandhingake karo kabel data USB-A to Lightning generasi sadurunge, AirPods 3 dilengkapi standar karo kabel data USB-C to Lightning, sing luwih cocok kanggo arus utama saiki Ngisi daya ing pangisi daya PD.

AirPods 3

Saliyane ngisi daya kabel, kothak pangisi daya AirPods 3 uga bisa nggunakake pangisi daya nirkabel, lan ndhukung standar pangisian daya nirkabel Qi universal, supaya bisa digunakake ing akeh pangisi daya nirkabel ing pasar, ngilangi sambungan kabel sing rumit lan nggawe gampang kanggo nggunakake.

Yen pangisi daya nirkabel Qi nggawa cara pangisian daya sing trep, mula AirPods 3 gabung karo pangisi daya magnet MagSafe bakal nambah pengalaman pangisi daya nirkabel.AirPods 3 kompatibel karo aksesoris pangisi daya magnet Apple MagSafe, sing nambah panggunaan pangisi daya nirkabel kanggo nyetel posisi panggonan lan keselarasan kumparan.Iki nggunakake gaya magnet sing kuat kanggo nyelarasake kothak pangisi daya kanthi otomatis karo kumparan.Bisa uga diisi ing pangisi daya magnet mobil utawa pangisi daya magnetik desktop.

AirPods 3

Mulane, aku menehi saran kanggo sampeyan sing anyarpangisi daya nirkabel multifungsisaka LANTAISI.

Dock pangisi daya iki wis dianyari.Nggunakake 2 pirce 15W panel PCBA lan 1 pirce iWatch PCBA panel bebarengan.Dock pangisi daya nirkabel 3-in-1 nyuda keruwetan desktop lan ngirit ruang desktop.Papan pangisi daya iWatch lipat sing mentas dirancang nduweni sudut sing nyaman.Nalika ngisi daya, sampeyan bisa kanthi gampang mirsani lan nggunakake jam tangan saka sudut sing nyaman.Yen ora digunakake, bisa dilipat, ngirit papan lan gampang digawa!Basis pangisian daya iWatch duwe modul pangisi daya magnetik sing dibangun, sing bisa didadekake siji karo jam tangan lan langsung ngisi daya.Kajaba iku, nalika iPhone lan AirPods 3 mati, sampeyan ora perlu golek kabel USB-C kanggo Lightning ing endi wae.Sampeyan bisa ngisi daya ing pangisi daya nirkabel LANTAISI sawayah-wayah kanggo ngirit wektu.Kanggo pilihan produk liyane, hubungi kita.

Pitakonan babagan pangisi daya nirkabel?Selehake kita baris kanggo mangerteni sing luwih lengkap!

Spesialisasi ing Solusi kanggo saluran listrik kaya pangisi daya nirkabel lan adaptor lsp ------- LANTAISI


Wektu kirim: Dec-09-2021