Pengisi Daya Nirkabel Tipe Stand DW08

Katrangan singkat:

Iki minangka pangisi daya nirkabel 3-in-1 sing kompatibel karo telpon QI / earbud TWS / iWatch.Nduwe gulungan ganda, ora ana titik wuta kanggo induksi, supaya wong bisa ndeleng telpon kanthi vertikal utawa horisontal.


  • Input::DC 9V-2A
  • Output 1::15W Maks (Telpon)
  • Output 2::5W Maks (TWS)
  • Output 3::3.5W (iWatch)
  • Standar::WPC Qi
  • Sertifikasi::CE, FCC, RoHS
  • N/W::215g
  • Ukuran::158*143*24mm
  • Detail Produk

    Tag produk

    Produk Show:

    Wireless Charger  (8)
    Wireless Charger  (9)
    WIRELESS CHARGER  (3)
    WIRELESS CHARGER  (4)
    WIRELESS CHARGER  (5)
    WIRELESS CHARGER  (6)
    WIRELESS CHARGER  (7)
    WIRELESS CHARGER  (8)
    WIRELESS CHARGER  (9)
    Wireless Charger  (4)
    WIRELESS CHARGER  (12)
    WIRELESS CHARGER  (13)

    Layanan OEM / ODM

    Teknologi Wireless Fast Charging


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita