Pengisi Daya Nirkabel Tipe Stand SW16

Katrangan singkat:

Pangisi daya nirkabel 3-in-1 iki kanggo telpon Qi-Aktif kanthi cepet, Watch Galaxy, Galaxy Buds bebarengan, ora perlu kuwatir babagan macem-macem kabel pangisi daya ing urip sampeyan, nggawe meja sampeyan kelangan lan rapi!


  • Output 1::15W (telpon)
  • Output 2::5W (earphone TWS)
  • Output 3::3.5W (Iwatch)
  • Jarak pengisian::8 mm
  • Standar::WPC Qi
  • Tingkat konversi::≧80%
  • Sertifikat::CE, FCC, RoHS
  • Detail Produk

    Tag produk

    Produk Show:

    wireless charger  (1)
    wireless charger  (2)
    wireless charger  (3)
    wireless charger  (4)
    wireless charger  (5)
    wireless charger  (6)
    wireless charger  (7)
    wireless charger  (8)
    wireless charger  (9)
    画板 10

    Layanan OEM / ODM

    Teknologi Wireless Fast Charging


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita