MFM Certified Wireless Charger MW01

Katrangan singkat:

Iku 15W magnet pangisi daya nirkabel.Ana macem-macem pangayoman, contone, pangayoman liwat-saiki, pangayoman liwat-voltase, pangayoman over-suhu lan fungsi deteksi awak manca, bisa nyegah karusakan baterei peralatan saka overcharge.


  • Input::DC 9V-2A, 12V-1.5A
  • Output::15W
  • Jarak Pengisian::8 mm
  • Tingkat konversi::≧76%
  • Sertifikat::CE / FCC / RoHS
  • Detail Produk

    Tag produk

    Produk Show:

    Kanggo nyukupi kesenengan sing dikarepake para pelanggan, saiki kita duwe staf sing kuat kanggo nawakake layanan umum paling gedhe sing kalebu pemasaran internet, penjualan, perencanaan, output, kontrol kualitas, pengepakan, gudang lan logistik kanggo Magsafe Wireless Magnet Charger 15W Magnetic Qi Wireless Pangisi daya telpon, Bisnis kita darmabakti kanggo menehi pelanggan produk kualitas sing signifikan lan aman kanthi rega agresif, nggawe saben pelanggan seneng karo layanan kita.

    Desain Khusus kanggo China Magsafe Charger lan Power Bank rega, produk kita diprodhuksi karo bahan baku paling apik.Saben wayahe, kita terus nambah program produksi.Kanggo njamin kualitas lan layanan sing luwih apik, kita wis fokus ing proses produksi.Kita entuk pujian sing dhuwur saka mitra.Kita wis looking nerusake kanggo nggawe hubungan bisnis karo sampeyan.

    MW01_01
    MW01_02
    MW01_03
    MW01_04
    MW01_05
    MW01_06
    MW01_07
    MW01_08
    MW01_09
    MW01_010

    Layanan OEM / ODM

    Teknologi Wireless Fast Charging


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk