Pikiran nyata saka konsumen babagan pangisi daya nirkabel!

Informasi sing gegandhengan:

wireless charger

Miturut survey atas jenenge Wireless Power Consortium, meh 90% konsumen sing durung nyoba ngisi daya nirkabel tertarik karo kemungkinan kasebut.Mung luwih saka telung perempat ujar manawa bakal nggunakake pangisi daya nirkabel yen dibangun ing smartphone.

"Pancen nggumunake kepiye wong seneng ngisi daya nirkabel," ujare John Perzow, wakil presiden pangembangan pasar kanggo WPC, marang Marketing Daily."Kayane bakal kepenak, nanging dheweke seneng banget."

Miturut survey luwih saka 2.000 konsumen ing AS, Eropa lan Asia, 75% ujar manawa dheweke duwe "kuatir baterei" ing smartphone paling ora sepisan seminggu (36% ujar yen ngalami sedina).Saklawasé 70% saka konsumen kasebut percaya yen duwe akses menyang aksesori pangisi daya nirkabel - kayata panggonan ing mobil, toko lan area umum - bakal nyuda tingkat kuatir.

 

wireless charger

"Yen pangisi daya nirkabel disebarake ing saben dinane, ing nightstand, ing mobil, utawa ing kantor, supaya baterei tetep munggah, kaya ngono [adopsi]," ujare Perzow."Iki sing ditemokake wong dhewe, supaya baterei bisa diisi sedina muput."

Antarane responden sing nggunakake pangisi daya nirkabel, 90% ujar manawa menarik.Saklawasé setengah saka wong-wong mau (49%) tuku luwih saka siji produk pangisi daya nirkabel sawise nggunakake aksesori pangisi daya nirkabel (15% wis tuku telu utawa luwih).

Nalika tingkat adopsi pangisian daya nirkabel saya tambah kaya sing dikarepake, ana kesempatan kanggo nyepetake panggunaan, ujare Perzow.Nalika salespeople lan perwakilan elektronik wis ngerti babagan pangisian daya nirkabel, isih kudu luwih akeh keterlibatan konsumen.

"Ana pendekatan organik sing kedadeyan saiki," ujare."Sampeyan [bakal njupuk] luwih akeh telpon kanthi pangisi daya nirkabel sing dibangun utawa cara langsung menyang konsumen bakal nyepetake tingkat adopsi."

wireless charger

LANTAISI ngasilake "pengisian nirkabel magnetik" paling apik lan paling cepet

Kanggo telpon pinter, "pangisi daya nirkabel sing aman"Anyar lan cukup keren. Iki minangka produk keren sing dikarepake wong enom. Ing wulan Oktober taun kepungkur, metode pangisian daya nirkabel seri iPhone 12 nyedhiyakake ide anyar kanggo industri kasebut, nanging sadurunge 3 Agustus 2021, mung MagSafe siji-sijine "pengisian magnetik" ing pasar kanggo smartphone. Mulane, merek teknologi trendi LANTAISI, sing nduweni komitmen kanggo nggawa inovasi lan teknologi lompat menyang luwih akeh wong enom, lan nyedhiyakake gaya urip sing luwih apik kanggo wong enom, ngetutake bau "enom. lan trendi" lan kanthi tenang miwiti rencana "Ngisi daya lampu kilat nirkabel Magnetik" dhewe.

https://www.lantaisi.com/mfm-certified-wireless-charger-mw01-product/

Tanggal 25 Agustus 2021 LANTAISI resmi nganakake acara "Pengisian Cepat Nirkabel Magnetik" Konferensi teknologi inovasi, nggawa istilah "Pengisi Daya Nirkabel Magnetik MW03" menyang jagad piranti Android kanggo pisanan, nggawe jagad anyar kanggo para pelanggan kaget. Pangisian daya lampu kilat nirkabel magnetik MW03 nggunakake koil tembaga gedhe, sing bisa nyuda impedansi kanthi efektif. , nyuda panas sing diasilake sajrone proses pangisian daya nirkabel, lan entuk suhu pangisian daya sing luwih murah lan kacepetan pangisi daya sing luwih cepet. MW03 minangka pangisi daya cepet nirkabel magnetik sing dirancang anyar kanthi paten sing katon. Magnetik multi-pole sing dibangun, keselarasan presisi otomatis coil. 15W daya output, tingkat konversi daya dhuwur lan cepet ngisi piranti. Ngadopsi omah aluminium anodized CNC murni, Lan modul Magsafe Magsafe asli Apple. Desain wangun bunder cilik banget, hotspot, ora ngganggu tangan nalika muter game. Ngisi daya lan muter bebarengan.

Pitakonan babagan pangisi daya nirkabel?Selehake kita baris kanggo mangerteni sing luwih lengkap!

Spesialisasi ing Solusi kanggo saluran listrik kaya pangisi daya nirkabel lan adaptor lsp ------- LANTAISI


Wektu kirim: Dec-17-2021