Apa masa depan teknologi pangisi daya nirkabel?

Informasi sing gegandhengan:

wireless charger

Donya kanthi cepet dadi nirkabel.Ing sawetara dekade, telpon lan internet dadi nirkabel, lan saiki ngisi daya wis dadi nirkabel.Sanajan pangisi daya nirkabel isih ana ing tahap awal, teknologi kasebut diantisipasi bakal berkembang sacara dramatis sajrone sawetara taun sabanjure.

Teknologi kasebut saiki wis nemoni macem-macem aplikasi praktis wiwit saka smartphone lan laptop nganti bisa dipakai, peralatan pawon, lan uga kendaraan listrik.Ana sawetara teknologi pangisi daya nirkabel sing digunakake saiki, kabeh ditujokake kanggo motong kabel.

Industri otomotif, kesehatan, lan manufaktur saya tambah akeh nggunakake teknologi amarga pangisi daya nirkabel njanjeni mobilitas lan kemajuan sing luwih apik sing bisa ngaktifake piranti Internet of Things (IoT) didhukung saka kadohan.

Ukuran pasar pangisian daya nirkabel global kira-kira regane luwih saka $30 milyar ing taun 2026. Nawakake kepenak banget kanggo pangguna lan njamin pangisian daya sing aman ing lingkungan sing mbebayani ing ngendi percikan listrik bisa nyebabake bledosan.

WIRELESS CHARGER

Perlu Manajemen Termal ing Ngisi Daya Nirkabel

Ngisi daya nirkabel ora bisa dipungkiri luwih cepet, luwih gampang, lan luwih trep.Nanging, piranti bisa ngalami fluktuasi suhu sing dramatis sajrone ngisi daya nirkabel, nyebabake kinerja sing ora apik lan nyuda siklus urip baterei.Sifat termal katon minangka pertimbangan desain sekunder dening mayoritas pangembang.Amarga panjaluk sing kuat kanggo pangisi daya nirkabel, produsen piranti cenderung ora nggatekake pertimbangan sing katon cilik supaya produke dipasarake luwih cepet.Nanging, ing LANTAISI, kita bakal strictly ngawasi suhu, lan nindakake testing kaku lan debugging kabeh peralatan lan tata cara, supaya bisa dikenali dening pasar sadurunge produksi massal lan dodolan.

Wireless Power Consortium

Teknologi Pengisian Nirkabel Standar

IngKonsorsium Daya Nirkabel(WPC) lan Power Matters Alliance (PMA) minangka rong teknologi pangisi daya nirkabel sing paling umum ing pasar.WPC lan PMA minangka teknologi sing padha lan makarya kanthi prinsip sing padha nanging beda-beda adhedhasar frekuensi operasi lan protokol sambungan sing digunakake.

WPC Charging Standard minangka organisasi keanggotaan mbukak sing njaga standar pangisi daya nirkabel sing beda-beda, kalebu Standar Qi, standar sing paling umum digunakake saiki.Raksasa smartphone kalebu Apple, Samsung, Nokia, lan HTC wis ngetrapake standar kasebut ing teknologi kasebut.

Piranti sing diisi liwat standar Qi mbutuhake sambungan fisik karo sumber.Teknologi saiki ngidini transfer daya nirkabel nganti 5 W kanthi frekuensi operasi 100-200 kHz kanthi jarak nganti 5 mm.Pangembangan sing terus-terusan bakal ngidini teknologi kasebut ngirim nganti 15 W, lan sabanjure 120 W ing jarak sing luwih gedhe.

Miturut cara, LANTAISI gabung karo organisasi WPC ing 2017 lan dadi anggota pisanan WPC.

wireless charger

Tren mangsa ngarep

Pangisian daya nirkabel janji bakal nggedhekake jangkauan lan nambah mobilitas kanggo pangguna piranti IoT.Pangisi daya nirkabel generasi pisanan mung ngidini jarak sawetara sentimeter ing antarane piranti lan pangisi daya.Kanggo pangisi daya anyar, jarak wis tambah nganti udakara 10 sentimeter.Amarga teknologi kasebut terus maju kanthi cepet, bisa uga bisa ngirim daya liwat udhara ing jarak sawetara meter.

Sektor bisnis lan komersial uga terus ngenalake aplikasi anyar lan inovatif kanggo pangisi daya nirkabel.Meja restoran sing ngisi daya smartphone lan piranti cerdas liyane, perabot kantor kanthi kemampuan ngisi daya terintegrasi, lan counter pawon sing nguwasani mesin kopi lan piranti liyane kanthi nirkabel minangka sawetara aplikasi potensial teknologi kasebut.

long-distance-wireless-charger

Mulane, aku menehi saran kanggo sampeyan sing anyarPangisi daya Nirkabel Jarak Jauh 15~30mm LW01saka LANTAISI.

[Sunting Dina Saben Dina]Pangisi daya jarak adoh bisa dipasang ing perabot non-logam saka 15mm nganti 30mm, kalebu meja, meja, lemari lan meja.

[ Instalasi Gratis Hustle ]Ora perlu nggawe bolongan ing meja, LANTAISI Long Distance Wireless Charger duwe adhesive sing bisa digunakake maneh sing bakal nempel ing permukaan apa wae sajrone sawetara detik tanpa ngrusak perabotan sampeyan.

[Isi Daya Aman lan Instalasi Gampang]Pad pangisian daya nirkabel iki nyedhiyakake pangisian daya sing berlebihan lan proteksi panas, saklar safety internal njamin ora bakal ana bebaya kanggo piranti nalika ngisi daya biasane.Instal tanpa karusakan ing sawetara menit, mung nggunakake tape pindho sisi kasedhiya sampeyan bisa duwe stasiun pangisi daya nirkabel kahuripan ramping ing omah utawa kantor ing sawetara menit!

Pitakonan babagan pangisi daya nirkabel?Selehake kita baris kanggo mangerteni sing luwih lengkap!

Spesialisasi ing Solusi kanggo saluran listrik kaya pangisi daya nirkabel lan adaptor lsp ------- LANTAISI


Wektu kirim: Dec-17-2021